Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo boost.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdzie mozna znalesc najtanszy elo boost bo kurwa jebana jego mac durny silver jest gorszy od bronzu V ja zawsze rozwalam wszystkich zawsze a moj durny team chodzi solo i sie obrazaja za ks lub ze blue niedostaja od junglera.

Szukam dobrego elo boosta albo jakiegos dobrego gracza do duo zeby carrowac wrazie czego moj nick w lolu to Raageer

Opublikowano

Witam.

Gdzie mozna znalesc najtanszy elo boost bo k***a j****a jego mac durny silver jest gorszy od bronzu V ja zawsze rozwalam wszystkich zawsze a moj durny team chodzi solo i sie obrazaja za ks lub ze blue niedostaja od junglera.

Szukam dobrego elo boosta albo jakiegos dobrego gracza do duo zeby carrowac wrazie czego moj nick w lolu to Raageer

Dodam, że duo z boosterem może kosztować nawet po 50zł od godziny więc odradzam bo zbankrutujesz.

Opublikowano

Taka rada: Dokończ runy, później graj rankedy ;)

Topic: Na allegro masz sporo różnych ofert, ale polecałbym znalezienie kogoś do duo.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jeśli chcesz się wybostować do np. Gold V to nie myśl że będzie lepiej,graj z kimś duo.

dxd3h.jpg

Opublikowano

Durny silver jest gorszy od bronzu, a durny gold jest gorszy od silvera...

I tak sobie możesz gadać w kółko. 

O prawdziwej grze można pomarzyć dopiero w Diamond.

A boost do takiej dywizji jest bardzo drogi.

Polecam Ci bardziej grę z kolegami lub cało-dobową męczarnie w graniu SOLO.

Opublikowano

najtaniej widzialem 30 zl za dywizje w silverze + 40 zl za placementy

4x30+40= 160zl 

oplacalne?  nie, no konto tyle warte nie bedzie

a najtaniej to na allegro

­

Opublikowano

najtaniej widzialem 30 zl za dywizje w silverze + 40 zl za placementy

4x30+40= 160zl 

oplacalne?  nie, no konto tyle warte nie bedzie

a najtaniej to na allegro

mógłbym boostować za 2 razy mniejszą kwotę . LOL. 100zł dziennie, 3k miesięcznie tyle kasy.

na epvp ogłaszają się jakieś "małe firmy" z niskimi kwotami, możesz tam poszukać. 8€ za dywizje  w silverze.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja ci moge zaproponować coaching za 20zł za godzine ale co z tego, jeśli twoje podejście będzie się nazywało "noob team"?Lol to gra 1vs9

Nowicjusz
Opublikowano

Szczerze mówiąc, raz widziałam taki przypadek, że na allegro gość zamiast zboostować ELO, obniżył je :D

Kto wie.. To, że ktoś jest lepszy, nie oznacza, że poradzi sobie z "brązowymi" sojusznikami

Lepiej sam poćwicz, ogarnij. Nigdy nie wiadomo co Cię czeka, gdy dasz komuś w swoje łapy swoje własne konto, a przecież to tylko gra..

Nie mówiąc o tym, że ELO wskazuje w dużej mierze jaki jesteś doświadczony i ogarnięty w grze :P

gc2banner2.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc, raz widziałam taki przypadek, że na allegro gość zamiast zboostować ELO, obniżył je :D

Kto wie.. To, że ktoś jest lepszy, nie oznacza, że poradzi sobie z "brązowymi" sojusznikami

Lepiej sam poćwicz, ogarnij. Nigdy nie wiadomo co Cię czeka, gdy dasz komuś w swoje łapy swoje własne konto, a przecież to tylko gra..

Nie mówiąc o tym, że ELO wskazuje w dużej mierze jaki jesteś doświadczony i ogarnięty w grze :P

Jeśli booster jest boosterem a nie brązem któremu sie wydaje ze umie grać to nie ma szans zeby do golda nie wyszedł bez zadnych problemow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...